Sidor

torsdag 22 januari 2009

Torsdag

Jaha och vad händer här då? Nä ingenting. Jobbar ju kväll så det blir inte så mycket gjort.
Tänder i pannan, duschar, lagar mat, diskar, sitter vid datorn, lämnar pojken på dagis, åker till jobbet, jobbar, åker hem och sover.
Roligt liv man har! Haha.
Imorgon ska vi åka och bowla igen. Alla vi som var med sist tyckte det var så roligt att vi bara var tvugna att boka en ny tid. Och vi spelar ju hellre än bra. Men roligt har vi iallafall.
Ska även en sväng till min kompis A i morgon, försöker träffas så ofta vi kan. Oftast blir det när någon har fyllt år. Nu är det min tur att bli firad. Hon fyller år i februari så jag grunnar på att gratta henne också nu när vi ändå så ska ses. Vet inte riktigt vad jag ska köpa. Kommer väl på något.
Tänkte göra en köttfärspaj imorgonkväll som vi ska äta efter bowlingen. Är det någon som har något bra recept. Jag brukar göra én Tacopaj som är väldigt god men det vore gott med något nytt.

2 kommentarer:

Linda sa...

Det ska bli roligt att bowla i morgon! :-)

Tänkte även passa på att tipsa dig om min kompis Marias bloggtävling där man kan vinna en ansiktskräm (ja, inte för att jag tycker du är särskilt rynkig i och för sig, hihi!).

http://mariasdagbok.blogspot.com/2009/01/nyhet-p-min-blogg.html

kram Linda

Anonym sa...

Så som du beskriver din dag (idag)är ju en typisk mamma dag. Det är underbart med barn men inte alltid ett roligt liv. Så det gäller att hitta på saker ibland, när man kan. Lite svårare när man har 3 små barn som jag. Så passa på och ha kul...

Kolla gärna in min blogg du med. En blogg om mina 3 underbara små prinsar och allt vad det innebär... samt lite till.

http://mom-and-the-city.blogspot.com/