Sidor

lördag 24 januari 2009

Fredag


Igår var jag och A i Tidaholm hos min kompis A. Jag hjälpte henne att färga håret. Förklarade för henne innan att jag faktiskt är fabriksarbetare o inte frisör ifall det inte skulle bli bra. Har ingen större erfarenhet av hårfärging. Men det blev riktigt fint. Jag fick ett jättefint halsband av henne i födelsedagspresent. Ett silverhalsband med ett silverhjärta i. Tack så jättemycket!


T tycker det är roligt att klippa och klistra.A gjorde sig fin i håret innan vi skulle åka och hälsa på tjejerna.

På kvällen var vi och bowlade också. Tycker det är roligt. Hade hyrat 3 banor, 1 till mammorna, 1 till papporna och 1 till barnen. Det var L med familj som var med och hennes kompis M med familj. Vi pratade om att vi ska försöka göra om detta fler gånger. Vi är ju inga proffs precis. Jag är glad så länge jag håller mig på banan och inte hamnar i rännorna. Skulle behöva sånna rännskydd som barnen hade på sin bana.

M är koncentrerad.

Det blev häftigt när de släckte ner och käglorna lös.

Jag var och hämtade mitt nya objektiv i går på posten. De två sista korten här är tagna med det. Tycker det verkar bra än så länge i alla fall. Jag har även ett fast 50mm objektiv också men det tycker jag är svårt att fota med. Grunnar på om jag ska ta och sälja det. Någon som är inresserad? Maila mig i sa fall på : malinj80@gmail.com

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka söta barn.
Har bowlat bara en gång tidigare, men det var så länge sen. Tyckte det var sååå kul, borde göra det igen.

Ha det gott