Sidor

torsdag 24 februari 2011

Stackare

Stackars Anton har fått massor vattkoppor på tungan också! Han kan knappt äta eller dricka något. Ringde vårdcentralen i eftermiddag för o se om de fanns något man kunde göra åt det. Men vad jag fattade det för så kunde jag ge honom alvedon. Gjorde det men det hjälpte inte så mycket! Tycker så synd om honom. O han är hungrig hela tiden. I kväll fick han i sig en korv o lite mos i alla fall. Mer än han ätit på flera dagar. Annars verkar det som om det är på väg tillbaka. Inga nya koppor som jag sett ialla fall!

I går jobbade jag. Hade med mig kärleksmums som jag bjöd alla på min avdelning på, som tack för presenten jag fick innan jag fyllde år. Jag fick ett presentkort på Guldverkstan i Habo. Ska köpa ett armband från Spinning tänkte jag. Var inne i fredags men de hade inte själva bandet hemma. Så de skulle höra av sig när det kom hem!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
Hoppas Anton blir bättre snart.Vet hur jobbigt det är att ha vattkoppor,hade när jag var 16 år och det glömmer jag aldrig koppor överallt och som du skriver även i munnen.Hoppas han mår bättre i morgon.Ha ren skön helg.
Inger