Sidor

fredag 11 februari 2011

Jysk!

I eftermiddag trotsade vi snöovädret o åkte ner till Jönköping. VI skulle kolla på ekskänkar på Jysk. Mikael hittade på nätet häromdagen att de sålde dem billigare nu o vi har varit ute efter en länge. Och erbjudandet gällde bara till på söndag.
Men vilken besvikelse det blev. Skulle inte ge en hundralapp för dem ens. Det fanns två olika modeller. vad de hette kommer jag inte ihåg (har förträngt det). Det var i alla fall samma pris på dem. Men den ena hade de inte ens lyckats att sätta ihop rätt, Skivan låg på fel håll så man såg spånskivan. Och den andra var inte dörrarna ditsatta ordentligt. Det var stora mellanrum så man såg rakt in i skåpet.
Jag tycker att ska de få sålt nåt borde de vål åtminstone sätta ihop dem ordentligt själva. Kan ju inte vara roligt o ha sånna visningsexemplar!
Var även inne på Mio en sväng. Där har de en skänk som jag ska köpa. Den hör till samma serie som köksbordet o stolarna vi har! Men den är dubbelt så dyr så vi får vänta lite.

Precis innan vi skulle åka ringde en tjej som var intresserad av babygungan. Hon har ringt förut i veckan men hon har inte kunnat komma hit o kolla på den. Men idag skulle vi ju ändå ner så då tog vi med oss den till henne. Skönt att bli av med den!

Ikväll är Anton på disco. Mikael är o hämtar honom nu. Ska bli spännande o se om det har varit roligt o om han har dansat med någon tjej =) Tror mest att han har sprungit runt o fjantat sig o ätit godis o druckit dricka!

2 kommentarer:

Mamma Mima på Landet sa...

Trist med skänken! Nä, Jysk e inge bra. Jag köpte en säng där, som jag skulle ha i gästhuset. Och sist nu när jag skulle bädda där inne, så upptäckte jag att ett av benen lossat! Å dom sängarna änvänds ju inte varje dag direkt! Trist!
Nu ska vi ändå ställa dit vår säng, så benen ska av, men det blir när renoveringen e klar.
Jag röstar på Mio. Har inte Ikea nåt som passar annars? Kram!

Mamma Fido sa...

Ja han hade nog riktigt kul o sprang omkring gjorde de minsann o en massa godis men det såg ut som de hade riktigt kul. Ja o kul hade de en stund när min store kom förbi för då försökte de få ner honom i snön!