Sidor

fredag 26 november 2010

Snö snö snö snö snö snö

Fy sjuttom för snö. Jag har skottat o skottat o skottat. Har ont i muskler som jag inte visste jag hade! Och inte verkar det finnas nåt slut på detta elände. Just nu snöar det för fullt igen. Det är ju bara november än. Vi brukar ju inte ha så mycket snö här. Men i år har vi nog lika mycket som vi hade förra året.
Jag har skottat av altanen i flera dagar, nu är det så mycket snö nedanför den så man kan snart åka pulka därifrån. Och altanen är 170 cm hög.
Nästa vecka blir det säkert plusgrader o regn o så smälter det bort. Men det hoppas jag verkligen inte. Jag tycker om snö men i lagom mängd. Har man väl skottat o det får ligga. Bilen är framskottad, solen skiner o några minusgrader. Då tycker jag om snön, men inte nu när det håller på o snöar o man skottar  o skottar. Sen när man kommer ut nästa gång är det bara o börja om från början.
Igår fick jag skotta fram våran brevlåda. Det låg en jättedriva framför så brevbärarn hade inte haft en chans att komma fram till den. Sen på kvällen gick jag ut med hunden o skulle hämta posten, tror ni vi hade fått nån post då? Nä ingen post. Fick jag för att jag slitit i över en halvtimme! Hade med mig soporna också, och soptunnan är också in snöad i en snövall. Fick kliva i snövallen för att komma till tunnan, kastade i påsarna OCH min vante. SÅ den ska jag leta reda på idag. Var inte lycklig när jag kom in sen. Snö i kängorna, kall om ena handen och utan post!

Stackars fåglar.
Skottade fram dit igår, men får göra det i dag också så jag kan mata dem.´Lilleman.
Inga kommentarer: