Sidor

söndag 10 oktober 2010

Fin besök igen =)

I morse var räven här igen! Katten verkade inte tycka om den för han försökte jaga bort den. tyvärr missade jag detta men sambon såg det. Han hade fått fram min kamera också o fotade lite. Räven hittade päron i trädgården han smaskade på, men skatorna var spekulanter på samma päron, trots att det finns gott om det!
Tillslut gav han upp päronen och gick o kikade lite o hittade Antons fotboll som han fick tag i och sprang iväg med. Sambon sprang efter o jagade honom, så han släppte bollen men tyvärr hade han redan bitit sönder den. Här kommer en hel hög med bilder. Tyvärr är det inte så bra kvalite på en del av dem för de är tagna genom fönstret och en del har jag zoomat in lite för att man ska kunna se vad det är!Katten försöker jaga bort den,men är nu under bilen!

Gott me päron.

De där e mitt päron!

Stick me dig!

Ha ha, nu tar jag dig snart!


Fegis! Sitta där uppe i trädet!

Hm, undra om denna går att äta?

Ha ha, jag hittade en som var bättre!

5 kommentarer:

Linda sa...

Hihi, härliga bilder!! Roligt att ha en räv på besök! :-) Busig verkar den ju vara också!

Kram kram!!

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Vad spännande besök ni haft,verkar ha stannat ett bra tag,kul.

Mamma Mima på Landet sa...

Hihi...jag är jätterädd för rävar! =D En gång kom en räv på vägen å skällde, då var jag halvvägs mellan stallet och vårt hus (en sträcka på max 100 m) jag började springa hemåt. Men han bara fortsatte att springa å skälla. Haha... han måste trott ja va knäpp.
vad va det sista han hittade? va det en fågel, eller va det en annan boll?

Kram/Mima

Mamma Mima på Landet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Familjen Sjöberg sa...

Häftigt med ett vilt djur så nära! Hade gärna varit med i din tävling som du tipsade om men vi är väl de enda i världen att inte ha fb... ;)