Sidor

tisdag 18 januari 2011

Tisdag

Idag hade jag tänkt åkt till Öpnna förskolan en sväng. Men som tur va kollade jag upp redan igår om de hade börjat efter julledigheten. De öppnar inte förrän nästa vecka. Så de fick bli en dag hemma i stället. Ikväll är det dags för Antons simskola igen. Veckorna går alldeles för snabbt!
Idag har jag börjat städa nere i källarn. Måste röja i badrummet. Blir alldeleds för sällan som det blir städat där och spindlarna verkar trivas jättebra, för gott om spindelnät finns det!
Denna bilden har Linda tagit också! Det är hennes mammas hund Ceasar som är en Gran danoi. Och ingen liten heller.Isak sitter i en barnstol och hunden står på golvet!

3 kommentarer:

Mamma Mima på Landet sa...

Haha... vilken underbar bild!!!! En canon som tagit. Hmmm... =)

Häromkring går det kräksjuka, så ja hoppad öppnis å klapp & klang denna veckan. Det får räcka med skolbacillerna denna veckan.

Kram!

Anonym sa...

Jag försökte kasta in den här kommentaren på Lars blogg men det gick inte så jag lägger den här istället:
"Mystifica har gjort exakt samma observation som jag. Det finns något skumt i att Emma/Stumpelisen/Stumpanliten(?) den 16 januari beskriver Lindas MAN underbar i följande citat "Fika hos goa kämpe Linda å hennes UNDERBARE make Lars igår..." På det får hon en kommentar av Lars: "Gillar dig starkt ! Sån himla go tjej är du , kramar från din vän Lars"
Samma dag skriver Lars på sin blogg: "...Ja och sen så blev det även ett besök hos snälla Emma Livf, som är en sådan super trevlig och mysig tjej... och infogar har jättefoto på Emma och skriver detta om henne.
Detta inbringar en kommentar från Emma: "Å vart har du snott den bilden, gubbe;) ?????"
Jag hoppas att Lars och Lindas alla RIKTIGA vänner sluter upp och talar med Lars och Linda.
Malin - kan du göra något?
Hur nära Emmas hus går den där brödbilen egentligen?
Jag är bara en enkel, men observant, bloggläsare som hoppas jag får till det där handskrivna brevet där jag låter Linda veta hur jag högaktar henne, hur jag beundrar henne och hur TACKSAM jag är för att hon lyser som hon gör. Hon är som en liten god ängel, en apostel, en vägvisare.
Lars - Du har ett helvete, men det är Linda som inte får se era barn växa upp. Och kom ihåg att det är era fyra grabbar du ska se i ögonen när rykten når deras öron...
Sök proffshjälp!!!
Spy inte din galla över Linda - hennes behov MÅSTE du göra till dina behov.
Många har sagt det förut - ta kontakt med Anna Jansons änkling.
JAG VILL ERT BÄSTA - A_L"

Anna mamma till Oskar sa...

men jisses vilken kommentar du har fått.. att folk inte kan låta linda och lars va!!
Blir mörkrädd!!!
tack för ditt försök med att muntra upp mig. Räcker att gå in på din blogg och se denna härliga bild så blir man glad.
tänk att våra killar snart är ett år. På måndag blir det semlekalas här hemma med gammelmormor och gammelfarmor och sen till helgen med mor och far föräldrar.
Vet redan en hel del paket. Bortskämda kille.

grattis i efterskott förresten.
kramar