Sidor

torsdag 27 januari 2011

1 årskontroll

I dag har Lilleman varit på 1 årskontroll. Det var läkarkontroll o sprutor. Han vägde nu 11040 gram o var 78,5 cm lång, huvudet var 46,6 cm. Sprutorna gick bra. Doktorn tog en spruta o sköterskan en, samtidigt. Han skrek en stund men gick sen över. Doktorn lysnnade o kände på honom, hon tycktes höra ett litet svagt blåsljud på hjärtat som aldrig upptäcks tidigare så vi ska komma tillbaka om 2 månader igen för att kolla upp det. Men hon trodde inte det var nåt allvarligt eftersom ingen hört det innan.
Efter Bvc åkte vi förbi Linda en sväng o hälsade på o fikade =) Fick en sån där god Latte från hennes kaffemaskin. Hade jag haft pengar över skulle jag köpa mig en sån också.
Tror Lilleman har ont efter sprutorna för nu ligger han o gallskriker i sin säng, han brukar vara tyst o somna direkt när vi lagt honom. Bäst o gå o kolla till honom!

3 kommentarer:

Mamma Mima på Landet sa...

Men lilleskrutt! =( Hoppas han vaknar pigg å glá imorn!
Hoppas åxå att det där med blåsljuden bara va nåt tillfälligt (kanske tinitus hos doktorn!) *håller tummarna*

Vi kan väl höras imorn! Så kul att prata! =)

Stor kram!

Mamma Mima på Landet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Linda sa...

Stackars liten då! Ja, det är säkert vaccinationen han känner av och som gör honom ledsen. Erik blev också ledsen på bvc när han blev stucken, men det gick snabbt över!

Däremot fick han ju feber nu ikväll, men det borde ju knappast vara från vaccinationen efter så pass lång tid?! Kanske snanare från förkylningen som precis brytit ut eller från tänderna som verkar vara på gång lite här och var i hela hans mun. Oj vad svullet det var idag både i över- och underkäken när jag kände efter med fingret.

Hoppas att hans blåsljud växer bort eller att det är sånt ofarligt. Erik har ju haft sitt hela tiden, men det är inget som jag oroar mig över. De har ju gjort flera kontroller och det är inget som tyder på att det är något farligt eller att han är påverkad av det. Å Isak verkar ju också pigg och glad, så det är nog samma för honom också! :-)

kram Linda