Sidor

lördag 22 januari 2011

Gotlandsbesök

I går kväll klockan elva kom våra gäster från Gotland! Båten kom till Oskarshamn kl 20.00.
Anton tjatade o tjatade från han klev av bussen om när de skulle komma. Fem minuter innan de ringde om att de nästan var framme somnade han! Men vaknade snart till igen när de andra grabbarna kom.
I morse vaknade vi till vid 8 tiden o de  var full rulle direkt, Lilleman var lite konfunderad av att de var massa nytt folk i huset! Men han fann sig rätt snabbt.
Efter frukost åkte jag o Mima till Hem o Hobby för en shoppingrunda!
Jag var ute efter ett par gardiner till sovrummet. Hittade faktiskt ett par turkosa. Sen köpte jag även en jättefin ljuslykta för 40!!! kronor. Lite annat smått o gott!
Mima är jätteduktig på att sy så hon hjälpte mig att sy upp dem o även att laga Antons overall som han lyckats göra sönder. Hon köpte fina tyger som hon ska använda till sina sovskydd som hon syr!
Mella var även förbi en sväng för att hämta en grej som Mima sytt som hon skulle ha!
Ikväll har vi ätit jättegod mat som min fine sambo har lagat till oss! Har även druckit lite vin =)


Mima o hennes söta Inez

 Inez o Isak
Inez i en haklapp som Mima sytt. Gå in på hennes sida o kolla på de fina sovskydden som hon syr. Hon syr även annat efter beställning också!

1 kommentar:

Linda sa...

Vilka fina bilder!! Och oj vad långt hår Inez har. Erik ligger i lä även om han har fått små hårtussar nu som går ner över öronen.

Vad roligt att ni varit på Hem & Hobby. Vill må bra så att jag också orkar med ett besök dit nån dag framöver. Då kanske jag kan locka med dig igen?! ;-)

Hoppas också att jag mår bra så vi kanske kan ses i morgon! Vore roligt.

Men nu måste jag försöka sova. Inte så lätt när man vänt lite på dygnet. Har ju sovit ganska mycket till och från hela dagen. Skönt, fast samtidigt lite dumt när man vill komma i säng i vettig tid sen på kvällen.

kram Linda