Sidor

tisdag 24 mars 2009

Sjukling

Jag har en sjukling här hemma! Sambon har halsfluss och öroninflammation. Tycker så synd om honom!!! Han kan inte svälja då gör det jätteont! Så han har inte ätit något på några dagar.
Han ringde till vc redan i fredags men då sa de att han skulle avvakt över helgen. Ringde igår morse, då skulle han avvakta tills idag. Han ringde på eftermiddagen igen för han hade så ont. Men nej då då hade de inga tider kvar! De sa att han skulle ringa i morse igen och de kunde inte ge han en tid för idag heller. Han blev rekomenderad att ringa Jourcentralen. När han ringde dit så tog de inte emot patienter med halsfluss för det var inte tillräckligt akut! Så imorse ringde han till vc och fick en tid. Äntligen. Hoppas att han piggnar till snart!

Jag har läst flera bloggar idag som talat om att de får tillbaka på skatten och att man kunde gå in på skatteverkets sida och kolla. Har varit inne på denna sida ett antal gånger idag men det funkar inte. Jag vill också veta hur mycket jag får tillbaka!!!

2 kommentarer:

Emma sa...

Stackarn! Va trökiga vc är... Tur man inte är döende....
Jag måste nog ochså kolla om jag får tillbaka på skatten...

KRAM

Linda sa...

stackars gubben där. Hade öroniflammation, halsfluss och bihåleinflammation i julas. Man är inte kaxig kan jag säga. Hoppas han blir bättre snart.

Ja jag läste också om det där men ids inte bry mig får inga pengar idag vilket som *S*
Hoppas din dag vart fin i alla fall även om gubben är sjuk?
Kram Linda