Sidor

tisdag 20 april 2010

Storhandling

i dag när sambon slutat jobbet ska vi ner till Jönköping o storhandla. Går i perioder det där men nu är det kris i kylen =)
Har inte ens saft och bredbart margarin. Det ekar där inne. Har försökt o skriva upp vad vi ska äta de närmsta dagarna o se till o skriva upp på inköpslistan det som behövs till det. Oftast handlar jag bara lite av sånt som ingår i vissa rätter o så får man åka o kompletera med det sen.
Egentligen ska man göra en matsedel för varje vecka. Är ju lättare att variera maten och smidigare när man handlar.

Sonen tyckte det var roligt på fotbollen i går. Det var väldigt många där. Var fullt med bilar på parkeringen så en del fick parkera på vägen fram.
Nu ska vi sälja klisterdekaler där pengarna ska gå till inköp av mer fotbollar och nya nät till målen. Är det någon som är intresserad av att köpa kan ni skriva en kommentar. Det kostar 100 kronor.
Det finns en hemsida för klubben ni kan gå in o kika: BIF

Det gick bra att gå ner, är ju inte direkt långt härifrån. När jag gick hem bytte jag ut hunden mot A istället. Trodde det skulle bli mycket tjat att det var jobbigt men det gick bra! Det är ju uppförsbacke hela vägen o han hade ju sprungit i en timme. Han har gått om energi den pojken. Han somnade gott i sin säng sen.

Inga kommentarer: