Sidor

fredag 11 mars 2011

Hem o Hobby

I eftermiddag har jag varit på Hem o Hobby i Hjo en sväng.
Var ute efter turkosa kuddar till sovrummet. Köpte ju turkosa gardiner där sist jag var där. Ville ha lite mer färg i sovrummet eftersom det bara är grått svart o silver där annars. Hittade faktiskt ett par stycken jag köpte.

Klicka på bilden så kommer du till deras sida!
Man kommer ju aldrig ur den affären tomhänt. Köpte ett minirivjärn som jag ska ha när jag river vitlök. Våtservetter till Lilleman. En kopp till Världens bästa pappa! Och en födelsedagspresent till en nära släkting som fyller år i veckan. Postade även ett kort till en annan underbar människa som också fyller år i veckan som kommer.
Kollade även på tavlor. Vill ha en stor tavla i köket vid matplatsen men de hade ingen som jag tyckte om. Ska åka iväg till Lidéns blommor i Tidaholm en dag o kika för jag har hört att de fått hem lite nya tavlor!

Annars har dagen idag bestått av att städa färdigt (började igår) . Dammsuga o torka golven. Plocka in en jättehög med tvätt, laga mat o plocka oín o ur diskmaskinen. En helt vanlig dag alltså!
I morgon funderar jag på o åka o kika på klädbytardagen i Habo en sväng. Var där i höstas. Köpte lite kläder till Lilleman då. Och på kvällen kommer söta Angelica o hennes kille hit!

1 kommentar:

Mamma Mima på Landet sa...

Åhhh... jag vill åxå till hem å hobby! *surar i ett hörn*
Nästa gång jag kommer måste vi dit igen! =)

Kram på dej!