Sidor

fredag 10 december 2010

Skit!!!

När jag o Lilleman åt frukost för en liten stund sen bet jag sönder en tand! Jag åt en vanlig mjuksmörgås med ost på! Ringde till tandläkaren o kollade om de hade nån tid i eftermiddag eftersom jag ändå ska till Bvc med Lilleman tänkte jag det var smidigt eftersom jag ändå var i Habo. Men inte då. På måndag klockan 15.oo fick jag en tid. Håller nu mina tummar stenhårt för att den inte ska göra ont i helgen.
Hon frågade om det var en stor bit som gått bort, ja sa jag en tredje del eller en fjärde del kanske. Sen tittade jag i spegeln. Den var inte så stor. Vad man kan missta sig när man känner med tungan!
Och hur roligt är det o gå till tandläkaren nu o betala massa pengar, precis innan jul. Jag har ju knappt pengar till alla julklappar.
Nån som vill sponsra mig ;)

Nu till nåt bättre!
Vi fick tag i en bilstol till Lilleman i går på Babyproffsen. Det blev en Britax two Way.
Hon Sa att den skulle vara bra. Och den kändes inte så klumpig som de andra. Sen kunde man ha den framåtvänd också!
Bild lånad från Babyproffsen!
Så här ser den ut, fast svart! Nu ska den bara monteras i bilen också!

I går eftermiddag tog Anton kort på mig, Lilleman o katten. En blev riktigt bra! Jag brukar se så konstig ut på kort. Men på denna ser jag ju nästan normal ut =)

1 kommentar:

Mamma Mima på Landet sa...

=( Så trist! Hoppas du inte har ont nu! I stockholm när ja bodde där brukade jag gå till tandläkarhögskolan. Det var mycket billigare. Men jag har aldrig haft problem (inge hål eller så).
Sist ja va hos hygienisten kostade det 1000!!!! För att röntga å ta bort lite tandsten!!! Det e ju inte klokt!

Inez fyller den 27:e. Så nästan samma dag! Skönt att ja hann före menlösabarns dag!

Superfint kort på er! <3