Sidor

söndag 28 december 2008

SjukaNu har vi gått och blivit sjuka. A började ju innan jul så han har piggnat till rätt bra, har lite hosta kvar bara. Jag har ju varit förskyld ett tag också. Och på annandagen började M. Ont i huvudet, ont i hela kroppen. Han kollade febern innan han gick o lade sig hade 38,5. Han frös och svettades om vartannat hela natten. Igår eftermiddag kände han sig lite piggare.Men imorse var han sämre igen och hade feber. Och så igår eftermiddag började jag känna mig lite hängig. Hade huvudvärk redan när jag vaknade men antog att det berodde på att jag inte hade sovit så mycket. När jag gick och lade mig frös jag som en galning. I morse när jag gick upp kände jag mig rätt pigg. Men efter att varit uppe en stund blev jag sämre, näsan rinner, hostar som en gammal gubbe. (Blir inte bättre av att man rökar) Och fryser som en blöt hund. Trodde ju att det som M hade fått var samma som jag haft men icke då.
Tänkte åkt iväg till Skövde en liten sväng idag, till Elins Esplanad. De har ju öppnat en del nya affärer där och jag har inte varit där. Min svägerska A jobbar på Cubus som öppnat där. Har bara varit en gång i den affären förut så det skulle varit roligt att åkt dit o kikat lite.


Och jag som fyller år imorgon, Jag VILL inte vara sjuk på min födelsedag. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll så kanske jag sover bort det.(Går det?)

3 kommentarer:

Linda sa...

Skickar över en hel bunt med krya-på-er-kramar och hoppas på att du är frisk på din födelsedag!!

Kände mig själv rätt hängig igår kväll och slocknade på soffan runt 21-tiden. Ont i halsen idag, men ingen feber eller så.

kram Linda

Emma sa...

Här kommer en jätte GRATTIS KRAM å krya på dig kram me!! Hoppas ni alla tre piggnar till.
Kram Emma

Linda sa...

Ett stort GRATTIS på födelsedagen! Hoppas du haft en bra dag! :-)

Det finns något till dig i min blogg! ;-)

kram Linda