Sidor

onsdag 9 februari 2011

Äntligen!

I måndags kom papperen från kommunen om att Lilleman o Anton fått plats på dagis/fritids. Papperen skulle redan vara inne i nästa vecka så jag fick ringa chefen o förklara för honom att NU måste jag veta hur jag får jobba och vart jag ska vara. VI har diskuterat fram och tillbaka. Helst skulle jag vilja jobba dagtid men på min avdelning finns det ingen möjlighet till det tyvärr =( Det är bara några stycken som gör det o det finns inget behov av någon mer. Tyvärr! Så det blir till att jobba skift igen, jag ska testa några månader o se om det går bra. Annars får jag väl byta avdelning o det vill jag ju inte helst. Tjejerna (o tanterna) är superhärliga o jag skulle sakna dem jättemycket!  Jag kommer ju inte jobba heltid utan det blir ca 75% , exakt vet jag inte!
Jag kommer börja senare på förmiddagsveckan o sluta tidigare på eftermiddagsveckan!

Ringe även till Försäkringskassan idag för jag hade lite frågor. Måste flytta över dagar från sambon till mig så de räcker till jag ska börja. Hade jag tänkt till ordentligt hade jag kunnat vara hemma några månader till, men nu har jag ju många dagar jag kan ta lite då och då. Tänkte ta några veckor extra i sommar=)


Isak kommer vara 14 månader när han börjar på dagis, precis lika gammal som Anton var när han började.
De kommer vara på Brandstorps Förskola/Fritidshem. Ett mysigt ställe som ligger precis vid Brandstorps Kyrka o Hembygdgården!

1 kommentar:

Anna mamma till Oskar sa...

grattis till dagisplatsen.. vi håller på att krångla med vår. Tanken var att jag skulle börja jobba i slutet på mars men nu blir det i början av maj istället. Och vi kommer bara ha helgdagis samt 3 måndagar på fem veckor. Inget jkpg kommun är vana vid :) och det är bara 2 av 5 helger.
Så det har blivit ett antal telefonsamtal. *s* Får se hur det slutar. Fick hem spa-lamporna idag. Ska fixa batteri och så. Sen ska vi prova. tack än en gång.