Sidor

fredag 28 januari 2011

Reaktion på sprutan?

Lilleman var inte helt villig o sova i går kväll. Han illvrålade verkligen. Jag gav han en alvedon innan jag la honom o det verkade som om det tog tid innan den verkade. Men efter lite bus o lek lugnade han ner sig o somnade. Lagom tills jag höll på o somna vaknade han igen. Gav han tutten ett antal gånger. Till slut kom jag fram till att de var nåt som var fel. Gav honom nässpray för han verkade lite täppt i näsan. När jag tog upp honom insåg jag att han hade feber för han var glödhet, så de var bara att gå o hämta alvedon o ge honom. När han lugnat ner sig i gen la jag tillbaka honom i hans säng, sen låg han där o pratade en bra stund. Han somnade till o vaknade igen, men då låg han mest o pratade o somnade om igen. Han vaknade till nån mer gång, men då var det bara o ge honom tutten. Tror jag kollade på klockan sista gången vid 1. Då ade jag inte somnat än. Jag ska verkligen inte klaga för oftast sover han hela nätterna. Kan hända knappt en gång i månaden han vaknar på nätterna!

Antons fröken ringde förut att jag skulle komma o hämta honom på skolan. Han hade ont i ett öra i går eftermiddag/kväll. I morse nämde han nåt om att han hade ont, men de har han alltid nånstans varje morgon! Och det är inte ofta jag får hämta honom i skolan. Får väl se hur det går med honom. Han har bara haft öroninflammation en gång innan och då var han strax över året! Får väl  ringa o kolla med vårdcentralen i eftermiddag om han fortfarande har ont. Men jag har för mig att de inte gör nåt åt det längre utan att de får läka ut av sig självt!
Jag, Linda o hennes mamma skulle åkt till Hem o Hobby i dag. Men tyvärr kan jag ju inte följa med nu, men jag var ju där förra helgen med Mima o det var inget jagegentligen behöver. Så jag får se det positivt, att jag sparar lite pengar!
Isället så ska vi försöka röja lite i Antons rum. VI har ett skrivbord som står på vinden som vi ska ta ner till honom. Men då måste vi röja bort lite leksaker först. Fattar inte hur mycket saker detta barn har. Och inte leker han med dem heller =)

3 kommentarer:

Mamma Mima på Landet sa...

Sådär reagerade Inez på sprutorna åxå! Hon vart ganska dålig efter. Dessutom va hon förkyld i samma veva. =(
Hoppas att Anton mår bra snart igen!
Kram!

Unknown sa...

Vill du bli dagens blogg?
Passa på att gå in och anmäl dig!

De pågår även andra tävlingar så anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)

eller kanske Följa varann på bloglovin?
Eller ställ en fråga i min "bloggsvarsruta" och bli länkad!
(obs ställer ni en fråga som redan är ställd raderar jag dem och ni blir då inte länkade)

Mamma Mima på Landet sa...

Hej Gumman! Hoppas att dina killar mår bra!
Tänk va fort en vecka går! Fattar inte att det redan e lörda!!!! Otroligt!

Du är föresten utmanad inne hos mej! Kom in å kika! =)

Kram!