Sidor

måndag 15 november 2010

Hipp hipp hurra!!!!

Den 15:e november 2003 klockan 05.54 födde jag min första son. Anton! Han var 50 centimeter lång och vägde 3430 gram.
Tänk att det är hela 7 år sedan. Han har blivit stor nu. Och dessutom storebror. En stolt sådan. Med undantag att det är jobbigt att lillebror krälar in på rummet o stökar ner!
Vi firade honom redan klockan 05.50 i morse innan pappa åkte till jobbet. Han fick då bara ett paket. En legolastbil som han sen satt o plockade ihop innan han for till skolan. Han kommer få fler paket under dagen, tyckte det var bättre o dela upp dem. Han kommer bland annat få fönsterlampor till sitt rum med crossar på. En morgonrock med döskallar. En bok " Jag lär mig skriva bokstäver och ord". Och sist men inte minst ( och som jag tror han kommer bli mest glad över) biljett till en HV match den 27:e. Han har tjatat o tjatat om att få åka o titta på  hockey. Så då kom vi på att han kan få det när han fyller år. Det är ju inte gratis precis. Det kostade 840!!! kronor för oss tre.
I lördags hade vi mormor, morfar, farmor, farfar o farbror här. Vi bjöd dem på farsdagsmat o så firade vi Anton lite i förskott. Utav farmor o farfar o farbror fick han en jättefin vinterjacka, en legokalender o en chokladkaka. Och utav mormor o morfar ett par Ecco vinterkängor. Han var så nöjd när de åkte härifrån. Trots att han inte fått några direkta leksaker!

En nyfödd liten gosse!


En lite äldre o spralligare gosse =)

2 kommentarer:

Angelica sa...

Liten har verkligen blivit stor!!
Grattis Bästaste Anton!!

Hm såg att ni skulle iväg den 27, samma dag som vi ska testa våra ridkunskaper i skogarna kring kyrkekvarn...det ska bli spännande och troligtvis ett minne för livet!!

Kram på er!
Angelica

Mamma Mima på Landet sa...

Grattis från Gotland! =)