Sidor

lördag 6 november 2010

Ett litet tips !

Var i Ullared häromdagen. Hittade mycket bra saker! Det jag mest var ute efter var vinteroveraller till grabbarna! Men vilken besvikelse. Fanns två olika som var nästan likadana bara olika nyans grå! Gekås är ju annars kända för att ha bra overaller till bra priser och det brukar finnas mycket o välja på. Även om jag nu skulle velat köpa den som fanns så fanns den varken i Lillemans storlek eller i Antons storlek!
Men igår kom jag på den briljanta iden att vi kunde åka till Olssons Lågprisvaruhus i Huskvarna! Där hade de overaller! Många olika varianter. Rutiga, gröna blåa röda svarta med mönster mm mm! Tyvärr var de för stora för Lilleman men till Anton hittade vi en jättefin med typ fototryck på! Och till Lilleman hade de bara en variant men den var helt okej så den köpte vi! Antons kostade 349 kronor och Lillemans 219 kronor!
Så ett tips till alla er som är ute efter en overall till ert barn! Åk till Olsssons! Bra priser och samma sort som de brukar ha i Ullared!
Olssons ligger om man svänger upp till Willys på Österängen o kör förbi det en bit. Ligger på samma område som Monkey town!

Inga kommentarer: