Sidor

måndag 17 maj 2010

Oj vad fort det gick!


Denna helg har verkligen gått fort! Men det har iaf blivit en hel del gjort!


A spelade fotbollsmatch i onsdags i Värsås. De vann med 4-0!!! Oj vad glada de var efteråt! Det var ju inget kanon väder precis, det blåste o regnade men de kämpade på bra ändå!


I torsdags var vi bara hemma o tog det lugnt. A hade en kompis här o lekte. Det är skillnad på om han är hemma själv eller om det nån här hos han. Man märker knappt av dem.

A är duktig o matar LillemanI fredags var A i väg på kalas på förmiddagen. När vi hämtade honom åkte vi raka vägen till Ikea! och handlade alla möbler som vi skulle ha. Blev en hel del. 2 bokhyllor, 1 garderob, 1 skrivbord, 1 kontorsstol o lite småplock! Och så var vi på Rusta o köpte hatthylla o skohylla.

M höll på hela kvällen i fredags o skruvade ihop möbler. Nu är det bara skjutgarderoberna i vårat sovrum och en ekskänk till köket kvar. Sen har vi nog alla möbler. Ja och lite lampor förstås men det känns som om vi kan vänta med det till hösten för nu är det ju så pass ljust ändå!I lördags plockade vi in alla grejer till kontoret o fyllde upp bokhyllan där. Ska ta mig en dag o rensa bland alla papper, blir ju en hel del. Ska försöka o sortera in dem i pärmar.

På eftermiddagen kom A:s kompis igen som skulle sova över. Men de hade nog lite svårt o somna, tror de somnade vid halv 12.I söndags tog vi det bara lugnt. Mina föräldrar var nere o hälsade på. m monterade ihop A:s bokhylla så det är mitt projekt idag att plocka iordning i den!

Inga kommentarer: