Sidor

onsdag 12 maj 2010

Fotbollsmatch

Ikväll är det dags igen för A och spela fotbollsmatch. Förra veckan spelade de här hemma på vättervallen mot Tgif, idag ska de spela borta mot Värsås. Mot Tgif förlorade de med 10-1. Inget bra resultat men de blev lyckliga när de fick sitt mål. Får se hur de går för dem idag.

Tyvärr blev jag både ledsen o arg sist på träningen. Förra året spelade de ihop med de som var födda året innan dem. Men nu helt plötsligt ska de träna med dem som är ett år yngre o de yngre är ju inte med på matcherna och tränaren de minsta har är en mamma som ställt upp frivilligt till de små och ska ha typ nån slags fotbolls lek!
Eftersom A har spelat ett år nu så vill han ju vara med på matcherna men jag är rädd att han inte lär sig så mycket när han är med i "fel" grupp. Konfronterade hon som hade dem o frågade varför de hade delat upp dem så. Hon tyckte ju att de var inte tillräckligt "mogna" för att var amed de andra och att A o de andra 2 killarna bara sprang runt o busade och brottades. De e väl klart, de tycker ju de e tråkigt o hon måste ju säga till ordentligt annars lr de ju inte lyssna på henne!
Pratade även med den andre tränaren o han skulle se nästa vecka om han fick va med de större.

Inga kommentarer: