Sidor

torsdag 9 december 2010

Bilstol!

Vi måste köpa en ny bilstol till Lilleman. Han använder fortfarande babyskyddet, men det börjar bli lite trångt för honom där i.
Tänkte vi skulle åka till Babyproffsen i kväll o kika på stolar. Jag vet inte vilken sort vi ska köpa. Till Anton hade vi en Akta Graco Cosmic. Tyckte den var bra. Men den kändes klumpig. Såg på FB att de hade bra priser på Britax Two Way, Hi Way och Multi Tech.
Men vad jag får fram av den lilla informationen som finns om dem på sidan så verkar det bara vara Multi tech som går att använda framåtvänd också. Får kolla med dom där nere sen.
Har ni några tips på bilstolar eller är det någon av er som har någon av dessa tre?
De kan ju hända att de har bra priser på andra sorter också. Vi får se i kväll när vi kommer dit!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har en maxicosi som båden matilda och nu arvid har. Den är superbra går dock bara att använda bakåtvänd. Fördelen tycker jag har varit att den är lätt att ändra ryggläge på från sittande till sovande. kan varmt rekommendera denna:) (tror modellen heter Mobi)
Kram Maria W

Mamma Mima på Landet sa...

Jag har haft cosmic till alla tre. Kan hålla me om att den e lite klumpig, men den e ju så bra med sitsen som man kan ändra! Jag röstar på den ändå! ;)

Hmm... tycker vårt kök e så fult å pinsamt så dom bilderna kommer när jag har något finare att vis! Haha... Jag ÄLSKAR erat kök! Så himla snyggt!
Skönt med diskmaskin antar ja!? =)

Jo, jag älskar att renovera å bygga (att göra saker med mina händer), skulle gärna jobba som snickare eller nåt sånt, men killar i den branchen verkar inte tro att man kan. Dom brukar vända sej om i butikerna å börja prata me Uffe istället.
Men eftersom han e störtskön, brukar han säja att dom nog får prata med mej, eftersom det är jag som är den som kan! =)

Kram på dej vännen!