Sidor

fredag 10 december 2010

10 månaderskontroll!

Idag har jag varit iväg med Lilleman på 10 månaderskontroll! Skulle varit där fär ett tag sen men fick avboka det för jag hade ingen bil. Så det blev idag istället! Allt var bra med honom. Nu vägde han 10,610 kg och var 78 centimeter lång. Han ligger bra till på sina kurvor. Längdkurvan ligger han på kurvan över normal o vikten ligger han strax över normal. Hon tyckte det var en nyfiken liten prick jag hade med. Han vill verkligen ha koll på allt hela tiden!
Efter Bvc var jag på konditoriet o köpte en sån där oblat man kan lägga på tårtor. Vi ska ha kalas för Anton i morgon (äntligen) så jag ska göra tårtor till honom.
Sen var jag inne i en presentbutik o fick tag på lite grejjer jag ska skicka till en i Julswppen jag är med i! Köpte också en fin ängel till Linda.
Jag var förbi Linda en sväng. Stackars hon, hon har fått så ont i sitt ena öra. Tycker så synd om henne. Blir så ledsen när jag tänker på henne. Att hon ska behöva genomlida så mycket. Idag skulle hon ha fått börjat med cellgiftbehandling igen. Men tyvärr var henne värden för dåliga så de fick skjuta upp det. Kämpa på Linda!

1 kommentar:

Mamma Mima på Landet sa...

Oj, vilken lång liten kille du har!
Vi ska till bvc på onsdag (eller tisdag, kommer inte ihåg). ska bli spännande att se längd. Vikten har ja koll på iom att vi har wii å kan väga där.

Det är så trist att Linda ska får allt! Alla biverkningar plus massa till! =( Stackars Linda!
Kram till dej!