Sidor

fredag 6 januari 2012

Projekt tv rum!

Nu så har vi äntligen börjat göra i ordning i tvrummet. Satte igen ett fönster där när vi byggde ut. Sen har det stått så. Var egentligen inget direkt fel på tapeterna.
Men nu blir det en hel makeover. Nya tapeter, nytt golv, öppna spisen blir ommålad o nya möbler. Det blir en o en halv vägg med fondtapet. Liggandes randigt I vitt, svart o silver. Resten kommer vara vitt!
Kommer nog bli bra!
Golvet är ett klickgolv med flera olika träslag!
Öppna spisen var rött tegel längst ner. Där är det nu vitt. Det var en ful brun-grå marmorskiva på som målades svart. Resten är bara målat vitt som innan.
Möblerna vi hade sålde vi smidigt till E o R. Tvbänk, en hylla att ha ovanför tvn, ett vitrinskåp o en bokhylla. Allt från ikeas markör. Istället ska vi ha en tv bänk i vitt högblankt och någon slags skåp-skänk i vitt högblank. Sofforna ska vi behålla de vi har.
Hyllorna rymde en hel del saker. Bland annat 2 hela kaffeserviser o delar av en annan. De har fått flytta ner i lådor som ställts upp på vinden. Använde aldrig dem ändå. De flesta av fin glasen fick jag in i köksskåpen. Som jag tyckte var överfulla innan. Men med lite omorganisation så gick det. Även de flesta böcker fick flytta upp i en låda. Sparade bara några kokböcker nere.
Nu har vi kombinerat tvrum o sovrum. Funkar det också.
När vi byggde ut bodde vi ju i princip i två rum utan kök så detta är ju lyx :-)

Inga kommentarer: