Sidor

lördag 23 juli 2011

Shoppat :)

I dag har vi varit iväg en sväng till Skövde! Tycker det e roligt att åka dit för omväxlings skull. Nu på sommaren är det ju rea överallt!
Var inne på skopunkten, hittade två par sandaler o ett par "Foppatofflor" , tänkte köpt ett par skor till anton, men han var inte med och så kom jag inte riktigt ihåg hur stora hans fötter var. Så det fick bli tre par skor till mig!
Var även inne på cubus, och där hade de verkligen rea! Massor billiga kläder. Köpte sammanligt 12 plagg. Till mig, Mikael, anton o Isak. Tre par linnen o en tröja till mig, två tshirtar o ett par shorts till anton, två tshirtar o ett par mjukisbyxor till Isak o två tshirtar till mikael. Allt kostade 380 kronor! Man fick tag 3 o betala för 2 på rean! Så slår man ut det gav vi ca 31 kronor styck per plagg! Billigare än Ullared ju :)
Anledningen till att vi åkte var egentligen att Mikael skulle hitta nåt han ville ha i födelsedagspresent! Han ska få en telefon men han vet inte vilken han vill ha! Han fyller på torsdag så han har några dagar på sig att fundera!

Inga kommentarer: