Sidor

söndag 27 juni 2010

Mysigt, eller inte ?!

I kväll har jag badat Lilleman. Han tycker verkligen om o bada och nu har han börjat att sprattla som värsta fisken i baljan!
Väl uppe gjorde jag i ordning en flaska ersättning till honom. Han har fått en flaska varje kväll sen han var drygt en månad. Vid 8 tiden på kvällen ska han ha sin flaska. Ibland försöker jag amma honom istället för att dra ut på tiden lite så att han kanske sover längre på natten men det är omöjligt för han ska bar ha sin flaska!
Ikväll gjorde jag lite mer än jag brukar för de sista kvällarna har han varit lite kinkig när det har tagit slut.
Han låg i mitt knä o åt o vi hade det jättemysigt! Rätt som det var började han grina illa och började kräkas. Han kräkte ner hela mig o hela sig! Så gick det med den nybadade bebisen!
Jag orkade inte gå ner o bada honom igen så han fick en tvätt med våtservetter.

Lilleplutten!

3 kommentarer:

Thessan sa...

Hej

Snälla rara du, skulle du kunna rösta på min bild åt mig? http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=356

Jag hade varit väldigt tacksam om du ville göra det!

/Thess

mallyj sa...

Vill du vara med att tävla om 2st Exklusiva Vinöppnare?
Dessutom alla som deltar kommer att få en gratis trolleribok hemskickad!

Ifall du länkar till min blogg så kommer jag att skicka en gratis trolleribok till dig helt gratis och du är med i en tävling där 2 personer kommer få vars en exklusiv vinöppnare i högsta kvalité!

Länka till: http://www.nattstad.se/mallyj
och sponsorn: http://www.rengoring.com

Skriv sedan i kommentarerna länk till inlägget +din email eller skicka ett mail till mallyjohansson@gmail.com med adressuppgifter :)
http://www.nattstad.se/Mallyj?id=1017285

Marina sa...

Åh vad jag känner igen mig i det du skriver. Mina barn har heller inte viljat bli ammade när dom har fått flaskan. Fick förklarat för mig att nappflaskan är ju lite större än ett bröst. Och det med badningen är ju så typiskt. Min dotter var ett spybarn. Jag fick byta kläder både på henne och mig flera gånger varje dag. Då är det ju som sagt alltid bra med våtservetter:).

Sv: När det är så där riktigt varmt kan det vara jobbigt. Så jag är glad att det inte är så varm sommar än.