Sidor

onsdag 14 oktober 2009

Kön på bebisen.

Det finns massor olika sätt man kan kolla om man ska få en pojk eller flicka. Detta är ju inget som är 100 procentigt så man får ju ta det me en nypa salt!

Om man mår mycket illa under första trimesten är det en flicka. Om man mår lite illa eller inget alls är det en pojk.
*Jag har mått lite illa. (Pojk)

Mayaindianerna tog reda på barnets kön genom att titta på mammans ålder och det år då barnet blev till. Om båda siffrorna är udda eller jämna - då blir det en flicka. Om ett av talen är udda och ett är jämnt blir det en pojke.
* Jag är född -80 och barnet blev till -09 (Pojk)

Om man har problem med finnar under graviditeten sägs det att man väntar en flicka. Flickor stjäl nämligen sina mammors skönhet, därav finnarna.
*Jag har haft lite finnar men inte över sig mycket. (Pojk)

Nyckeltestet kan man inte göra på sig själv, men du kan testa på en gravid kompis. Lägg en nyckel på ett bord och be henne att plocka upp den. Om hon lyfter upp nyckeln i den smala delen så väntar hon en flicka. Tar hon i stället nyckeln i den tjockare delen så väntar hon en pojke.
*Har inte testat.

Hur många slag i minuten slår bebisens hjärta? Slår det mer än 140 slag i minuten menar många att det är en flicka. Slår det färre än 140 slag är det i stället en pojke.
*Det låg på 144 slag / minut. (Flicka)

Har du en hög mage så brukar man säga att det är en flicka. Har du en låg mage är det en pojke.
*Vet inte riktigt.

Gör ringtestet. Ta av dig din vigselring eller förlovningsring.(om du har någon) och häng den i ett snöre. Håll den ovanför magen. Om den snurrar i cirklar väntar du en flicka. Rör den sig fram och tillbaka blir det en pojke.
*Den rör sig fram o tillbaka. (Pojk)

Enligt detta test så ska det bli en pojk. Det återstår att se.
Vad tror ni? Själv har jag en känsla av att det kan vara en flicka men ibland en pojk. Den är lika välkommen vilket det än är.

1 kommentar:

Emma sa...

De blir nog säkerligen en liten underbar kamrat va heller som!
Kram Emma