Sidor

fredag 20 maj 2011

Ledigt!

Efter att ha jobbat nästan två månader nu kan jag bara konstatera att man vänjer sig snabbt!
Tycker det går riktigt bra att jobba. Fast helst hade jag nog varit hemma hela denna sommaren också. Men nu får man ju mer pengar i plånboken =)
Det funkar bra med Lilleman på dagis. Han har bara varit ledsen en gång när jag lämnat honom o då var det en helt ny människa där, men när det kom en ordinarie så var det inga bekymmer!

Denna vecka har det varit kvällsvecka, då jobbar jag 14-22. Helst av allt skulle jag vilja jobba bara förmiddagsskift men det går tyvärr inte på min avdelning och byta avdelning vill jag inte göra!
Saknar grabbarna där hemma när jag jobbar på kvällen. Anton träffar jag bara en lite stund på morgonen innan han åker till skolan.


Idag har vi i alla fall varit lediga. Anton hade UFA dag igår o idag. Så vi bestämde med Elisabeth o Adam att vi skulle till Hjo o bowla. Roligt att hitta på något när man ändå är ledig!
Efter bowlingen åkte vi till Hjogrillen o köpte korv o mos. Vi åt så vi höll på o spricka men grabbarna var inte nöjda ändå så de ville ha glass. Så vi gick ner till Moster Elins glassbar o köpte glasstill dem. Adam åt en glass med 4!!! kulor. Anton tog "bara" 2 =)
Sen var vi ju naturligtvis på Hem o hobby en sväng. Kan ju inte åka till Hjo utan ett besök där!
Köpte lite små saker. Lilleman o Anton fick varsin boll. Köpte badskum till Lilleman.
Hittade även en sån fin katt i sten. Köpte den och var uppe hos Linda o lade den vid hennes grav. Hon älskade ju katter... Tyckte hon behövde ha en katt hos sig nu också!

Nåt liknande den här köpte jag till Linda!
(Bild lånad på google)

3 kommentarer:

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Hej! Vad mysigt det låter! Så kul att höra lite om hur Adam har det tänker på honom. Stor kram Maria

Jeanette sa...

Hjo är verkligen ett mysigt ställe, särskilt på sommaren. Fin katt Linda fick.

Var har du köpt den fina blåa tröjan som Isak hade på sig när ni var i Stadsparken? Skulle vilja köpa en sådan till min dotter. Hon älskar bilar.

Mamma Mima på Landet sa...

Åh, så sött av dej att ge henne en katt! Kramar!