Sidor

torsdag 21 april 2011

Påskveckan...

Denna vecka har det varit full fart. Anton har ju haft påsklov. Och jag har jobbat kväll. Så det har inte funnits nån tid vid datorn. Startade den en dag men använde den aldrig.
Anton går på fritidset som ligger i samma lokaler som Isaks dagis. O de har inte varit mer än nåt mer barn där så han har varit o lekt med Adam i stället. I går hade de bestämt att de skulle sova över i dag. Men vi har varit i Jönköping hela dagen så Anton ringde inte förräns vid halv sju ikväll men de skulle sova ändå. Men inte hos oss som vi trodde utan hos Adam så vi är ett barn mindre här.

I går var jag i väg med Isak på BVC på återbesök hos läkaren. Sist vi var där hörde hon ett blåsljud på hjärtat som hon ville kolla upp igen. Men igår hörde hon inget alls så de var nog bara en tillfällighet! De kollar ju på 18 månaders kontrollen också.

I morgon ska jag och Marie ut i skogen o fota lite. Vi ska bla gå upp till en gammal bilskrot o se om det finns något roligt. Tänkte även vi kanske kan gå till Komålar´n. Och en annan gång tänkte jag vi skulle gå till Rävafallet!
En gammal bild från Rävafallet!

2 kommentarer:

LILITH - Sveriges mest menlösa blogg sa...

Vad härligt att bo nära sån vacker natur.

Juliaemma sa...

Ja, Malin. Louise var ditt kusinbarn, jag frågade henne nyss :) Vad kul! Men som sagt, Tidaholm är ju inte så stort ;)
Kram och glad påsk på er!