Sidor

tisdag 5 april 2011

1:a dagen...

Första jobbardagen gick riktigt bra. Och väldigt snabbt. Är vid en ny maskin nu som jag inte varit vid innan. Och nu ska man lära sig allt om den. Den gör i stort sett samma sak som den jag var vid innan Isak föddes men de är uppbygda på olika sätt. Började med att byta verktyg. Kände mig lite som en praktikant. Men Tanja förklarade allt väldigt bra och jag skrev ner allt i ett block som jag kan använda när jag ska göra det själv sen. Även om jag har bytt väldigt många vertyg i den andra så är de så svårt med en ny maskin.
Sen rullade kvällen på. När jag kollade på klockan var den helt plötsligt halv nio. Men sen var det segt fram till tio när jag fick gå hem. Var väldigt trött både i huvud o ben när jag kom hem så jag gick o la mig direkt. och pratade med Mikael som inte alls var lika pratglad som mig!

Det känns på nåt vis konstigt att man ska dra igång o börja jobba, att mitt liv ska fortsätta som om ingenting har hänt. Särskilt när man står o jobbar så står man ju o tänker en hel del och Linda var många gånger i mina tankar igår kväll. Hon var en sån fin människa som borde funnits kvar hos oss här på jorden. Men för hennes del har hon det bra nu. Jag tror hon sitter på ett moln i himmelen med sin syster o kollar ner på oss alla som är ledsna.
Begravningen kommer bli jobbig. Och särskilt och åka o beställa blommorna. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men jag har funderingar på att ha jeanstunikan jag fick av Linda i höstas. På nåt vis känns det rätt. Den påminner ju mig om henne och jag blev så oerhört glad när jag fick den. Till den har jag tänkt mig ett par svarta linnebyxor eller tights.

2 kommentarer:

Mamma Mima på Landet sa...

Skönt att det gick bra trots allt som hänt!
Jag tycker det låter som en bra idé! Med tunikan alltså.
Jag kikade på blommor och beslutade mej för att sätta in pengar i hennes insamling istället. Tycker det är trist att blombud lägger på x-tra när det är begravning, bröllop eller dyl. En liiiiiten sak jag kikade på (utan band) gick på runt 800. Så jag & Uffe bestämde att vi lägger summan på den bukett vi skulle valt i hennes insamling.

Kramis! Ring när du orkar! Ja e hemma idag...

Anonym sa...

Hehe undrar hur pratglad du är i morrgon kl 05-30 ska bli kul att se älskling??;)