Sidor

torsdag 29 mars 2012

Fina ängel

Idag har det gått ett år sen Linda gick bort.
Saknar henne så mycket och tänker på henne dagligen.
För att hedra hennes minne tycker jag att ni ska gå in på hennes insamling till cancerfonden o skänka en peng. Hennes sista mål på 111111 kronor kom insamlingen upp i samma dag hon somnade in.

Jag har varit uppe på kyrkogården o satt på en blomma ikväll och hade med mig katten som jag köpte till henne på hennes födelsedag förra året. Har haft den ståendes inne i vinter så den inte skulle bli förstörd!


 En bild på mig o Linda från henne´s och Magdalenas 30 årsfest!

1 kommentar:

Mikael sa...

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.