Sidor

tisdag 5 oktober 2010

Bvc besök

Var i väg till Bvc i dag. Skulle vara där kl 11.00. Satt i väntrummet o väntade pratade med en bekant som kom ut, sen kom en mamma med 2 pojkar. Såg att det stog på "min" sköterskas dörr att hon var åter 7 / 10, men jag tänkte att jag får väl en annan. Sen kom det ut en sköterska o ropade upp de andra o så tittade hon lite undrande på mig. Men när ska du va här då? sa hon. Klockan 11. sa jag. Hos vem? undrade hon. Jag talade om namnet. Men hon är ju inte här idag sa hon. Vi gick in på hennes rum o hon kollade i datorn. Nä du ska ju inte vara här förräns den 8:e sa hon. Har ingen meddelat dig att du fått ändra tiden? Nej. Ingen har hört av sig till mig, varken på telefon eller brev! Men som tur va så var hon snäll o vägde o mätte Lilleman ändå. Hon hade nog inte tid egentligen men eftersom jag hade åkt 2,5 mil dit så tyckte hon synd om mig!
Skit samma, gjort e gjort. Den andra sköterskan ska ringa mig istället på fredagen när jag hade den andra tiden om de var nåt jag undrade över o så!
Lilleman vägde nu 9275 gram och var 72,5 sm lång. Huvudmåttet kommer jag inte riktigt ihåg.

Efter Bvc for jag i väg till Linda. Jag hade med mig en Zink balja hon ska ha i sin fotostudio. Hon fick ett ryck så vi tog med oss våra grabbar ner till studion o hon fotade dem, varför sig och tillsammans. Det blev jättefina kort. Hon är riktigt duktig på o fota!
Lånade några kort från hennes blogg! Vill ni se fler kort får ni gå in till henne o kika =)
Fast o andra sidan tror jag ni redan har sett dem för de flesta som kommer hit har gått hit via hennes blogg. Idag blir det nog besöksrekord! Märker direkt när hon har länkat till mig =)



Denna bild tycker jag är underbar. Så fin <3




Lindas söte Erik!


2 kommentarer:

julia sa...

han är ju så UNDERBART söt!!:)
hälsa till Anton, Mikael o Isak.
Hoppas vi ses snart.

P.s tack för tipset till almanackan!:)

tova sa...

Vilka underbart söta bilder :) din grabb ser ju att vara ungefär lika gammal som min, lite yngre kanske :)
Kramar