Sidor

måndag 8 mars 2010

Baby gunga

Vad fort en liten bebis utvecklas! Tycker inte Lilleman är nån liten nyfödd bebis längre. Han hänger med jättebra med blicken och ibland kan han komma med ett jätte smile! Det är så mysigt när han ler åt en.

Vi har nog bestämt vad han ska heta. I alla fall till 99 procent. Det blir nog Isak. Ett lätt och kort namn. Tycker det passar bra till Anton.
Ligga o kika på mobilen han har ovanför sängen är skoj!


Just nu sitter jag o kikar på babygungor. Tänkte vi skulle köpa en vet inte än om det blir en begagnad eller om vi rent av köper en ny! Min kompis L har en. Vi var o hälsade på dem i tisdags o skulle testat den med Lilleman men glömde av det. Men jag tror att han skulle tycka om den. Han trivs ju bra i vagnen när den rör sig och även när man bär honom i bilstolen om han är ledsen. Har bla kollat på denna :

Det är en Akta Graco Lowing hug swing.


Bild lånad från http://www.barabus.se/

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag håller med dig. Oskar är inte heller någon "bebis" längre. Han är mer och mer med för varje dag. Det senaste är att han ändrar sig i sängen. Från att ligga lodrätt så är det mer och mer vågrätt när man hittar han nästa gång på nätterna. Så snart ligger han som Pippi. Isak är jätte fint namn! Ska till Bvc imorgon och se hur lång han är och väger. 50/56 är snart ett minne blott.
Ha en trevlig dag i solen! Kramar Anna

Anonym sa...

Rasmus

Anonym sa...

Bra Malin! Isak är bra! Fint
Kram Anna O