Sidor

tisdag 24 februari 2009

Hemma med sjukt barn.

Idag är det min tur att vara hemma. Det konstiga är att han inte har kräkts nåt mer. Han åt som vanligt i går eftermiddag. Fast när han är magsjuk brukar det bli varannan dag sjuka. Han är pigg en dag i mellan. Vi får väl se. Kanske blir så att jag får vara hemma hela veckan. VI får se vad som händer. Nu tänkte jag vi ska klä på oss o gå ut en sväng. Lite luft skadar ju inte.

2 kommentarer:

Emelie sa...

Hej gumman!
Tråkigt att höra att Anton är sjuk! Hoppas han piggar på sig snart! Förhoppningsvis var det ingen "riktig" maginfluensa och då slipper ni ju med lite tur det också!
Nu ska jag iväg på ett möte ang Primärvården i Skara. Har varit och röntgat ryggen på fm. Barnen är på dagis och idag är första dagen Lisa skall sova middag där. Håll tummarna för att det går vägen... Hon kommer förmodligen ha fullt upp med att titta på allt annat och alla andra som sover, så hon inte har ro att lägga ner lilla huvudet:)
Vi kan väl höras på tel senare ikväll? Vill prata lite med dig!
Kramar och en stor puss till Anton från kusinerna!!!

Dillan sa...

Känner igen... Alla mina 3 barn har haft den konstiga magsjukan som kommer och går med någon dags mellanrum. Har pågått i mer än två veckor. Hoppas ni inte dras med den lika länge.

Ha det gott