Sidor

måndag 5 januari 2009

Yes yes yes

Har varit i Tidaholm en sväng idag, var och käkade lunch hos mina föräldrar och M var på Bilprovning o besiktiga om sin bil. När vi åkte hem tog vi en sväng förbi staden för M ville att vi skulle göra köttbullemackor till kvällsmat. Köpte mig två trisslotter. När vi kom hem gav jag en till M och vi satte oss vid köksbordet o börja skrapa. Och jag vann. Jag bara skrek:)
Titta!!! Jag vann 1000 kronor!
Det e inte illa. Jag hade inte skrapat gånger rutan då, det fick A göra. Det var bara gånger 1, men vad gör det, jag hade ju vunnit 1000 kronor.
Jag brukar fakriskt inte köpa trisslotter så ofta. Ibland spelar vi på hästar men jag börjar ge upp med det för de där sablans hästarna springer inte som jag vill.
Så här blev mackorna.


När jag ändå hade kameran framme passade jag på att ta några kort på A också, han var inte riktigt på humör för det, för han kollade på Bolibompa.
Några blev det i allafall. Går i perioder det där med att ta kort, nu när jag varit sjuk har det inte blivit så många, inte ens på nyårsafton.

6 kommentarer:

Linda sa...

Åh vad skoj!! 1000:- sitter inte helt fel!! :-) Grattis till vinsten!

kram Linda

Emma sa...

Jätte GRATTIS!!!! 1000:- spänn extra är ju aldig fel!!!! Å va mumsiga firar mackor de blev!
Kram

kvinnan med koftan sa...

Grattis! 1000 kr i januari gör inte ont..

Mischka sa...

nämen grattis! har själv en här som jag glömt bort.. kom på de då ja läste ditt inlägg hehe. får se till å skrapa den. har aldrig vunnit stora summor, max 25:P

Mollan70 sa...

Men vad kul att du vann. Undrar hur många sånna jag har skrapat?!

emma sa...

Wah? Trodde inte ens att det gick att vinna 1000:- att det bara är med för att folk ska hoppas. Men där ser man! Verkligen Grattis!! :D